Reviews

Deskundigheid en warmte

Rated 5 out of 5
31 mei 2024

Al jaren mag ik van de deskundigheid, warmte en gedrevenheid van Alexandra haar voetreflex massage genieten.

De voetreflex massages en behandelingen van accupunctuur hebben ervoor gezorgd dat mijn knie klachten snel afnamen en ik weer zonder pijn kon lopen.

In tijden van drukte en weinig ontspanning of energie bieden de behandelingen uitkomst.

Zo was mijn laatste behandeling enorm succesvol en mocht ik totale ontspanning ervaren.

Kortom, mocht u / je twijfelen of Alexandra iets betekenen kan. Dan kan ik volmondig ja zeggen.

Esther Kroon

Waterval van kennis

Rated 5 out of 5
21 mei 2024

Na vele jaren met een gerust gevoel voor mijn voetverzorging bij Alexandra , en ook voor mijn gezondheid bij haar terecht kunnen is een waanzinnige bijzondere steun die vervolgens het mogelijk maakt om de dingen in het leven te kunnen doen die ik graag doe . Ben haar dankbaar dat dat dankzij haar mogelijk is . Wens haar een prachtige carrière toe een bijzondere aanvulling die een ieder kan gebruiken . Edith

Edith Welling

Relax en ontspanning

Rated 5 out of 5
28 september 2023

Ik heb al langere tijd hartklachten waarvoor ik ook een paar ingrepen heb ondergaan. Helaas wordt mijn hart niet beter. Maar door de voetreflex behandelingen bij Alexandra heb ik even een uurtje tijd en ontspanning en quality time voor mijzelf. Haar behandelingen zijn zeer professioneel en heerlijk om te ondergaan. Lichaam en geest komen weer even in balans waardoor ik meer relaxed ben en dat komt mijn ❤️weer ten goede.

Linda Knufman

Mijn fybromyalgie verdwenen dankzij acupunctuur.

Rated 5 out of 5
19 augustus 2023

In augustus 2022 was de pijn nav mijn zelf gediagnosticeerde fybromyalgie zo groot dat ik de uitputting en wanhoop nabij was. Ik ervoer chronische reuma in de weke delen van mijn lichaam waardoor ik niet meer kon slapen terwijl ik verschrikkelijk moe was. Mijn energieniveau was tot het nulpunt gedaald en bovenop alle ellende had ik door overbelasting ook nog een peesontsteking in mijn linker schouder. Aan de buitenkant was aan mij niks te zien en dus bikkelde ik maar door. Ik slikte dure supplementen, probeerde fysiotherapie (tevergeefs en met negatief resultaat) en teste allerlei homeopatische smeersels maar niks hielp. Pijnstillers hadden geen enkel effect dus daar was ik al snel mee gestopt. Het enige wat me enigszins op de been hield tussen mijn werk als ondernemer en moeder door, waren de noodzakelijke middagdutjes om het slaapgebrek ‘s nachts enigszins op te vangen. Op mijn zoektocht naar hulp stuitte ik op een zomerse dag op een artikel over fybromyalgie en acupunctuur. Ik had al vaker gehoord dat acupunctuur kon helpen bij allerlei soorten kwalen en de reacties die ik las op fora waren zo positief dat ik de stoute schoenen aantrok en contact opnam met Alexandra en een afspraak maakte. Ik kon toen nog niet vermoeden welke heilzame ommekeer deze beslissing met zich zou meebrengen…ik was op dat moment al blij als ik een klein beetje pijnverlichting zou gaan ervaren. De eerste ontmoeting met Alexandra was hartverwarmend en vrijwel direct tijdens de anamnese kwamen door het stellen van de juiste vragen de diepere lagen van mijn holistische disbalans aan het licht. Hoe bijzonder! Alexandra is een uiterst secure, kundige en betrokken therapeut. Met een bak aan ervaring en kennis nam ze mij mee op reis in mijn eigen lichaam en de geheimen van de Chinese geneesleer. Extreem boeiend en passend in mijn proces. Iedere week en na een maand om de week kwam ik in haar stoel liggen om me over te geven aan de naaldjes die ze vakkundig op precies de juiste plekken plaatste. Al snel na de eerste paar behandelingen merkte ik verlichting om na 3 maanden volledig van de pijn verlost te zijn! Ik kon het bijna niet geloven…de fybromyalgie was onder controle, de peesontsteking was volledig verdwenen en ik kon weer (op mijn buik) slapen zodat ik weer uitgerust wakker werd en energie had. Het meest miraculeuze was dat door een specifieke acupunctuur techniek ze mijn jarenlange chronische onderrugpijn n.a.v. een hernia binnen een tijdsbestek van 1,5 week volledig wegnam. Ik was verbijsterd. Tot op de dag van vandaag is die pijn weggebleven en we zijn op het tijd van schrijven precies een jaar verder. Hoewel ik niet meer om de week hoef te komen, doe ik regelmatig een check-up om mijn energie een boost te geven en de holistische balans te borgen. Dit is om te voorkomen dat de klachten terugkomen maar ook een vorm van zelfzorg want een uurtje met Alexandra is een zegen voor de ziel!

Sabrina

Begeleiding zwangerschap

Rated 5 out of 5
1 augustus 2023

Bij Alexandra voelt het als thuiskomen. Ze biedt naast haar deskundige voetreflex en acupunctuur behandelingen, ook een luisterend oor. Ook heeft ze veel kennis in huis op het gebied van zwangerschap en infertiliteit. Zo heeft ze mij enorm geholpen na mijn miskraam en in mijn zwangerschappen daarna op een hele fijne, rustgevende manier ondersteund. Ik kan haar iedereen aanraden, zwanger of niet, en dat doe ik dan ook 😉

Annika

Geweldig

Rated 5 out of 5
9 mei 2023

Fijne rustgevende behandelingen voor lichaam en geest. Goed uitgebalanceerd, voetreflex of acupunctuur in overleg. Je voelt je gehoord en krijgt goed uitleg na of tijdens de behandeling.

Yvonne

Yvonne kroon

Zeer deskundig

Rated 5 out of 5
26 maart 2023

Bij Alexandra ben je in zeer goede handen. Ze kan goed luisteren, neemt de tijd, is toegewijd en betrokken.

Door haar ervaring als voetreflex/massage therapeut te combineren met de acupunctuur heeft ze veel mogelijkheden om de juiste invalshoek voor therapie te kiezen. Haar holistische kijk, kennis en aanpak houden mij letterlijk op de been.

Alexandra is zeer aan te bevelen en ik ben heel blij met haar.

Ilonka Herwegh

Deskundige behandeling

Rated 5 out of 5
21 maart 2023

Mijn ervaring is dat er goed naar je geluisterd wordt, er liefdevolle en deskundige aandacht wordt geschonken. Het heeft op mij al op veel verschillende punten een positieve uitwerking gebracht.

Mirjam

Bijkomen en herstellen

Rated 5 out of 5
21 maart 2023

In een woord geweldig. !!!!

Een luisterend oor .

Kundig en gemotiveerd om voor jou het beste resultaat te behalen en te behouden.

Truus

Deel uw ervaring