Wie ben ik?
Welkom in mijn praktijk

Mijn naam is Alexandra Musters.

In 2007 ben ik als zzp-er gestart met mijn praktijk als gediplomeerd gespecialiseerd pedicure voor diabetes- en reumapatiënten. Mijn voorkeur was om een praktijk aan huis te hebben om zo de kinderen zelf op te voeden buiten de schooltijden. Naast de werkzaamheden in de praktijk heb ik verder gestudeerd en werd in 2009 medisch pedicure.

Toen ik ontdekte dat ik via de voeten meer voor de mensen kon gaan betekenen dan alleen met voetverzorging, ben ik de drie jarige HBO-opleiding Chinese voetreflex-therapie gaan volgen. Na het voltooien van deze opleiding heb ik met veel plezier een studiereis naar China gemaakt. Daarna heb ik de één jarige HBO-opleiding medische basiskennis voltooid, om als therapeut te mogen gaan werken.

Tijdens mijn opleiding kreeg ik les van een docente die een combinatie van voetreflextherapie en acupunctuur gebruikte om mensen van hun klachten af te helpen. Dit heeft mij getriggerd om naast de inmiddels goedlopende praktijk met medisch pedicure en voetreflex werkzaamheden een drie jarige HBO opleiding acupunctuur te gaan volgen. In mei 2020 heb ik met succes het diploma acupunctuur afgerond. De werkzaamheden als pedicure gaan naar de achtergrond en bouw ik op een natuurlijke manier af. Als therapeut ga ik de werkzaamheden van voetreflextherapie en acupunctuur in de praktijk  uitbreiden. Deze werkzaamheden ga ik door middel van nascholingen verbreden.

Iedereen is welkom in de praktijk, elke klacht is een uitdaging. Uw klacht wordt discreet en met de  grootst mogelijke zorgvuldigheid in behandeling genomen. Uw persoonsgegevens en patiëntendossier zal ik volgens de geldende wetgeving AVG behandelen.

Mocht u een bezoek brengen aan mijn praktijk dan gaat u akkoord met de AVG privacy maatregelen.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018. Privacyrechten van klanten of gebruikers worden er mee versterkt en uitgebreid. De Europese Unie kent hiermee één privacywet. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. Internationaal staat de AVG bekend als General Data Protection Regulation (GDPR).